Menü
0(212) 610 36 36
7/24 Online Satış

Taş (YILDIZ TAŞI)

Stok Miktarı: 1

Fiyatlarımızı Görebilmek için Giriş Yapınız


  • AÇIKLAMA
  • ÖZELLİKLER
  • YORUMLAR
AÇIKLAMA
AÇIKLAMA

Yıldız Taşı azim taşı olarak bilinir. Tüm hayallerinizin gerçekleşmesi için gerekli olan kararlılık ve öz güveninizi artırmakla bağlantılıdır.

İçinde yer alan pırıltılarla karamsarlığa düşüldüğünde ve kararsızlık zamanlarında kişinin içine umut ve neşe ışıltısı verir. Göksel parıltılar bize ışığın karanlıkta her zaman bulunabileceğini hatırlatır.

Yıldız Taşı pürüzsüz ve oldukça yansıtıcı yapılar içeren insan yapımı renkli bir camdır. Metalik bir parlaklığa sahiptir ve ışıltılı görünümü dikkat çekmektedir. Bu dikkat çekici görünüm, Yıldız taşını popüler bir insan yapımı mücevher malzemesi haline getirmiştir. Genellikle kabaşonlar, kalpler, boncuklar, küreler, sarkaçlar ve küçük heykeller halinde kesilir. Özellikle Yıldız Taşı KolyeYıldız Taşı Tesbih ve Yıldız Taşı Bileklikler oldukça popülerdir.

Yıldız Taşı çeşitli renklerde üretilmektedir. Orijinal renk olan kırmızımsı kahverengi Yıldız Taşı, en sık karşılaşılan çeşididir. Koyu yeşil, koyu mavi, altın renkli ve koyu mor renkleri de vardır.

Koruyucu bir taş olan Yıldız Taşı, kafanızdaki karmaşadan çıkıp dünyaya geri dönmenize yardımcı olur. Bu güçlü topraklanma taşı, toksik duygular ve olumsuz düşünce kalıpları tarafından bunalmış hissettiğiniz anlar için sahip olunması gereken bir taştır. Kafanızdaki kaos ne olursa olsun, netleşmenizi, hedefenizi odaklanmanızı ve yolunuzda ilerlemeniz için gereken gücü verir. Çakraları dengelemeye ve zihin-beden-ruha uyumu yeniden sağlamaya yardımcı olur.

Topraklanmak aynı zamanda en derin tutkularınızı içeren enerji merkezi olan sakral çakranın dengesini ve uyumunu yeniden sağlamaya yardımcı olur. Yaratıcı enerjinizi artırmak için Kaplan Gözü, Kehribar ve Turumcu Kalsit gibi altın ve turuncu renkli diğer doğal taşlarla birlikte kullanabilirsiniz.

Yıldız Taşı Özellikleri:

  • Gerginliği azalttığı ve olumlu düşünceyi yükselterek olumsuz düşünceyi uzaklaştırdığı düşünülür.
  • Kullanan kişiyi canlandırdığı ve olumlu bir tutum sergilemesine yardımcı olur.
  • Yaratıcılığı teşvik eder ve ilham verir.
  • İyileştirici enerjiyi vücuda aktardığına ve kendini kabul etmeyi artırdığına inanılır.
  • Öğrenmeyi ve odaklanmayı kolaylaştırır.
  • Empati kurma yeteneğini gelişitirir.

Doğal taşların titreşim ve frekanslara sahip olduğu bilinmektedir. Bu nedenle vücudumuzda bazı etkilere yol açtığı söylenmektedir. Taşların özelliklerinin bilimsel kesinliği yoktur. Fakat satışta olan ürünlerimiz orijinal, gerçek doğal taşlardır. Tıbbi konularda doktora danışmanızı tavsiye ederiz.

ÖZELLİKLER
ÖZELLİKLER
YORUMLAR
YORUMLAR

Bu Ürünlere de Bakabilirsiniz