Menü
0(212) 610 36 36
7/24 Online Satış

Taş (RODOKROZİT)

Stok Miktarı: 1

Fiyatlarımızı Görebilmek için Giriş Yapınız


  • AÇIKLAMA
  • ÖZELLİKLER
  • YORUMLAR
AÇIKLAMA
AÇIKLAMA

Rodokrozit Taşı aura taşı olarak bilinmektedir. Stres ile oluşmuş hastalıkların giderilmesinde yardımcı olur. Aurayı temizler. Duygusal kırılmalara ve panikatağa karşı etkilidir.

Rodokrozit Taşı rengi açık pembeden parlak kırmızıya değişen bir manganez karbonat mineralidir. Bu doğal taş adını rengi pembe tonlarında olduğu için Yunanca pembe ve renk sözcüklerinden almaktadır.

İyileşmeye yardımcı mükemmel bir enerjiye sahip olan Rodokrozit doğal taş kolyebileklik gibi takıları  takmak, aksesuarları kullanmak ve meditasyon yapmak duygusal yıpranmaları giderir ve içinizdeki çocuğun mutluluk ve enerjisini açığa çıkarır.

Rodokrozit, kalp çakrasında güçlü bir etkiye sahiptir ve çoğu kalp çakra taşı gibi sevgi enerjisiyle titreşir. Duygusal aktivitenin ve kişisel iradenin merkezi olan Karın (Solar Pleksus) Çakrası, çözülmemiş sorunları kaydetme ve saklama eğilimindedir. Rodokrozit, bu çakradaki tıkanıklıkları serbest bırakarak, yüksek bilincin üst çakraları ile alt enerji çakraları arasında hayati bir köprü oluşturarak, kişinin kendi gerçekliğini yaratırken kendi iradesini kullanma konusundaki bütünlük ve güven duygusunu geri kazandırır.

Bu taş, duygusal mutluluk arayışında kişiye güzel bir şekilde rehberlik edebilir, şüpheli bir dönemden sonra kişinin ilerlemesine yardımcı olabilir ve reddedilme korkusu olmadan başkalarına karşı sevgi ifade edebilir.

Rodokrozit / Rhodochrosite Özellikleri ve Faydaları:

  • Aurayı temizler.
  • Öz sevgi ve saygıyı arttırmaya yardımcı olur.
  • Eril ve dişil enerjinin dengelenmesini sağlar.
  • Kemik büyümesi, doku onarımı ve minerallerin asimilasyonu için gerekli olan vücudun önemli bir fizyolojik bileşeni olan manganez içerir.
  • Kalp ve dolaşım sistemlerine yardımcı olmak, kan basıncını ve nabzı dengelemek için kullanılır.
  • Migreni hafifletmek için kafatasının tabanına yerleştirilir.
  • Tiroid dengesizliklerini düzelttiği ve tahriş edici maddeleri akciğerlerden uzaklaştırdığı, solunum problemlerini ve astımı iyileştirdiği düşünülmektedir.

Doğal taşların titreşim ve frekanslara sahip olduğu bilinmektedir. Bu nedenle vücudumuzda bazı etkilere yol açtığı söylenmektedir. Taşların özelliklerinin bilimsel kesinliği yoktur. Fakat satışta olan ürünlerimiz orijinal, gerçek doğal taşlardır. Tıbbi konularda doktora danışmanızı tavsiye ederiz.

ÖZELLİKLER
ÖZELLİKLER
YORUMLAR
YORUMLAR

Bu Ürünlere de Bakabilirsiniz