Menü
0(212) 610 36 36
7/24 Online Satış

Taş(RODONİT)

Stok Miktarı: 1

Fiyatlarımızı Görebilmek için Giriş Yapınız


  • AÇIKLAMA
  • ÖZELLİKLER
  • YORUMLAR
AÇIKLAMA
AÇIKLAMA

Rodonit Taşı detoks taşı olarak bilinir. Fiziksel ve duygusal arınmada yardımcı olur. Vücutta detoks etkisi yaparak toksinlerden temizlenmenizi ve duygusal anlamda güçlenmenizi sağlar.

Rodonit Taşı, Lal Taşı’nın (Garnet) bir çeşididir. Adı, “gül taşı” anlamına gelen iki Yunanca kelimeden türemiştir. Gül kırmızısından soluk menekşe rengine kadar değişen güzel bir renkle, Garnetlerin tüm parlaklığını ve ateşini gösterir. Daha açık pembe taşlar daha popüler hale gelse de, içlerinde siyah manganez oksit kalıntıları bulunan daha koyu pembe veya macenta olan birçok doğal taş vardır. Rodonit doğal taş kristalin bazı parçalarının, mevcut manganez miktarına bağlı olarak kahverengimsi kırmızı veya neredeyse tamamen siyah olduğu bilinmektedir.

Rodonit detoks taşı olarak olumsuz enerjilerden kurtulmanıza yardımcı olur. Doğal taş takı olarak vücudunuzda bir parça bulundurmak, hayatınızda travmatik olaylar ortaya çıkarken öfkenin, korkunun ve paniğin ortaya çıkmasını engellediği düşünülür.

Rodonit Taşı kişinin duygusal düzeyde bolluk almasına yardımcı olur, kişinin öz-değer duygusunu uyarır ve yetersizlik duygularını hafifletir. Kişinin yeteneklerine ve yeteneklerine sahip olmasına ve bunları başkalarıyla paylaşmasına yardımcı olur.

Rodonit / Rhodonite Özellikleri ve Faydaları:

  • Sorunlu ilişkilere barış getirmeye yardımcı olur.
  • Başkalarına karşı kabul, affetme ve koşulsuz sevgiyi teşvik eder.
  • Duyguları dengelemek için mükemmeldir ve travmatik zamanlarda sakinleşmek için kullanılabilir.
  • Farkında olmadığınız doğuştan gelen yetenekleri keşfetmenize ve bunları kullanmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.
  • Vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olduğu söylenir.
  • Otoimmün hastalıkları ve mide rahatsızlıklarına iyi geldiği düşünülür.

Doğal taşların titreşim ve frekanslara sahip olduğu bilinmektedir. Bu nedenle vücudumuzda bazı etkilere yol açtığı söylenmektedir. Taşların özelliklerinin bilimsel kesinliği yoktur. Fakat satışta olan ürünlerimiz orijinal, gerçek doğal taşlardır. Tıbbi konularda doktora danışmanızı tavsiye ederiz.

ÖZELLİKLER
ÖZELLİKLER
YORUMLAR
YORUMLAR

Bu Ürünlere de Bakabilirsiniz